Видалення учасника доступне власнику акаунта (Owner) та користувачам із роллю Адмін.
Щоб видалити учасника:
1. Перейдіть у розділ «Команда».
2. Оберіть потрібного учасника та натисніть на значок «Три крапки» у його рядку.
Після цього вам буде запропоновано обрати один із варіантів:
Закрити картки та повернути баланс
Усі картки буде закрито. Залишки коштів із гаманця та карток учасника повернуться на ваш гаманець.
Передати картки іншому учаснику
Усі картки буде переназначено разом з їхніми балансами на вибраного власника картки. Баланс гаманця учасника буде переказано на гаманець вибраного власника картки.
3. Оберіть відповідний варіант і натисніть кнопку «Видалити».
📌 Будьте уважні: після натискання кнопки «Видалити» цю дію неможливо скасувати.
Якщо залишилися питання — служба підтримки Finup завжди на зв'язку через вікно чата. 😉

